Karsch, Kars und Kühberg, Karis, Kaars, Karasj, Karasy - známy od roku 1380

Expedice Bosna Vísoko 2016

Rychlost.cz - poptávka připojení

Expedice Karasy – Bosnia 2016

Bosenské údolí pyramid Vísoko 17.3 – 21.3.2016

Letošní jarní rovnodennost, tedy okamžik, kdy slunce vstoupí do znamení berana, nastane přesně 20.března v 5.31 ráno.

Jistě znáte „mainstreamové“ pojetí historie a tvrzení, že egyptské pyramidy jsou největší na světě, byly hrobky faraónů a stavěli je otroci. Není to však tak úplně pravda, jak ukázaly nedávné a zatím veřejně poměrně málo známé, o to snad více historicky významnější, objevy pyramidálních staveb v bosenském městečku Vísoko. Na základě výzkumu Bosenských pyramid je jisté, že se přepisuje historie a vyvrací archeology po desetiletí tvrzené „pravdy“. Profesor Sam Osmanagich PhD, od roku 2005 provádí výzkum Bosenských pyramid a jeho níže uvedené objevy potvrzují nezávislé teamy archeologů.

Zde naleznete zatím nejlépe zpracovaný článek o Bosenských pyramidách v Češtině.

Možná proto, že naše milované Karasy leží, na tomto webu zmiňovaném, českolipském trojúhelníku zvýšeného výskytu záhad, podivností, časoprostorových anomálií, ale také podivínů a lidí „zvláštních“ sešla se na Domky statku také velmi podivná partička. Spojuje nás jedno: přítomnost. Dalo by se také říci, že duchovno, neboť přítomnost je duchovní, naplněná boží přítomností. Nebo bychom to mohli pojmenovat jako společná touha po poznání, přítomnost je totiž vědoucí. A vědomá. Nesobecká. Vnímající. Pozorná. A pak nás tady na statku spojuje pravda. A přítomnost je jediná pravdivá, neboť si v ní nelžeme, mimo ni jsme uvězněni v nepravdivých a egem zkreslených vzpomínkách na minulost, nebo stejně falešně vymýšlíme všivárny do budoucnosti. To vše naši partičku a pár kamarádů dovedlo až k nápadu, zajet si na jarní rovnodennost, neboť tento den jsou energie v místech křížení se energetických siločar země, tzv.meridiánů, nejsilnější, na výlet do místa nějakého takového většího křížení (v jednom bodě se kříží více zemských siločar) a zjistit, co je pravdy na různých tvrzeních, vztahujících se k těmto rovnodennostem a místům. Koho to zajímá, jistě si to stejně snadno vygoooglí, jako my… (do češtiny nám nenápadně vstoupilo nové slovo vygooglit ;-)) Další fakt podstatný pro vznik naší expedice, je vcelku podložené tvrzení, že na všech nejvýznamnějších  a největších světových kříženích meridiánů, stojí buď pyramidy, nebo vojenské základny.. A pak jednoho dne, myslím že to bylo již vloni na podzim, přišel Jirka s opět vygoogleným objevem pyramid v Bosně před 10 lety, a pochopitelně stojících na takovém jednom větším křížení zemských meridánů. Po shlédnutí několika hodin dokumentů na youtube nám byl plán náhle velmi jasný a zřetelný: nejbližší rovnodennost, tedy tu jarní v roce 2016, pojedeme na výlet do Bosny, na vlastní oči, uši, kůži i nos poznat, co je na tom všem doopravdy. Takže 17.3.2016 vyráží naše českolipská partička na 1127km dlouhý výlet přítomností na jihovýchod, do Bosny do Vísoka, navštívit Pyramidy.

 Profesor Osmanagich tvrdí následující:

– Pyramidy nejsou jen v Egyptě a Mexiku, ale po celém světě.
– Na území Mexika je více než 100 000 pyramid, avšak pouze 1% z nich bylo odkryto.
– V Číně je okolo 250 pyramid, avšak tamní vláda provádí jejich „zalesňování“, aby nebyly vidět. Proč asi?
– V USA ve státě Ilinois je 200 pyramid.

Pyramidy v Bosně jsou největší na světě
Cheopsova pyramida v Egyptě měří úctyhodných 137,5 metrů, ale není největší pyramidou na světě, jak se tvrdí. Pyramida Slunce v Bosně měří 220 metrů. Vzhledem k tomu, že je zakrytá přibližně 0,5 – 1 metrem nánosem hlíny, na kterém roste vegetace, není zatím možné změřit její přesnou výšku. Otazník visí zejména nad délkou stran, které se svažují do údolí. Dle p.Osmanagice, lze předpokládat délku těchto stran až 400 metrů.


Druhá Bosenská pyramida Měsíce měří 190 metrů. Nezávislé laboratoře ve světě pomocí rádio carbonového testování potvrdili minimální staří materiálu pyramid na 12 000 let. Některé organické nálezy na pyramidě například list, otestovali rovněž touto přesnou metodou, až na stáří 25 000 let. Skutečné stáří pyramid může být ještě větší.
Třetí
 pyramida Dragon měří 90 metrů.

Pyramida Slunce vysílá na vrcholu signál – energii
Několik nezávislých měření odborníků z celého světa potvrdilo, že z vrcholu pyramidy vystupuje „energie“ v kruhu 4,5 metru – signál na kmitočtu 28 Khz. Je tedy pyramida zdrojem energie? Odkud se bere a co ji generuje? Jedná se o zdroj volné energie?Víte, že frekvence 28 Khz podporuje levitaci?

 

 

Desítky tajemství pyramid z Bosny
Sam Osmanagich zmínil desítky faktů a nesmírně zajímavých informací. Je velmi pravděpodobné, že průzkum v tamní oblasti je pouze začátkem nových objevů. Začátkem poznání desítek kilometrů a v různé hloubce vedených chodeb. Začátkem průzkumu vlastností stavebních materiálu, které jsou tvrdší než nám v současnosti známý nejtvrdší beton. Na začátku průzkumu dopadu pozitivních vlastností na zdraví člověka při pobytu pod pyramidou a mnoho dalšího.

 

Nelehká cesta objevitele a vize do příštích let
Sam Osmanagich a jeho team za téměř 10 let udělal obrovský kus práce nejen archeologické a poznávací, ale také práce na poli osvěty a změny paradigmatu účelu pyramid. Téměř celou dobu se potýkal s odmítnutím nových, pro historii převratných, ale zároveň historii měnících faktů, které archeologové a celé vlády po světě zcela odmítali. Všichni přeci ví, že pyramidy jsou v Egyptě a tam je stavěli faraoni. Jak říká: Sam Osmanagich „Téměř vše co nás učili o historii je špatně“.

Je na čase otevřít se skutečnosti, ve všech směrech a to nejen historie ale i současnosti. Nedovolit aby lidská hloupost a i pohodlnost bránila ostatním poznat pravdu.“

Informace o pyramidách převzaty z webu:

http://vladimirbohm.cz/2014/02/pyramidy-v-bosne-jsou-nejvetsi-na-svete-prepisuji-historii-a-vse-co-vime/

Do Bosny vyrážíme 17.3.2016 a návrat plánujeme na 21.3, nebo 22.3.brzy ráno. Informace a dotazy k expedici: myspulesvet@gmail.com, dominika.jabalkova@seznam.cz, korn.j@seznam.cz

http://vladimirbohm.cz/2014/02/pyramidy-v-bosne-jsou-nejvetsi-na-svete-prepisuji-historii-a-vse-co-vime/ 

http://www.bosnianpyramids.org/

V Karasech v březnu 2016 sepsala a vygooglila Myšpule

Ale abychom nebyli nekritičtí, zde je názor opačný, totiž že profesor Osmanagich je lhář a pyramidy,že nejsou pyramidy, ale jen obyčejné kopce. Vlastní názor nechť si každý udělá, nebo případně vygooglí sám..

https://en.wikipedia.org/wiki/Bosnian_pyramid_claims

Naopak materiál PRO pyramidy, docela dost podrobný  a v češtině, ke stažení zde:

Soubory ke stažení

Pyramidy_V_Bosne_2015.pdf
© karasy.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma